ADM Safety

Revoluční řešení pro bezpečnost na silnicích: Maketa policisty v životní velikosti

V dnešní uspěchané době, kdy se každodenní provoz na silnicích neustále zvyšuje, je bezpečnost na prvním místě. Představujeme vám inovativní a účinné řešení, které již sklidilo obrovský úspěch v mnoha obcích – maketu policisty v životní velikosti, která měří úctyhodných 180 cm. Tento jednoduchý, avšak nesmírně efektivní nástroj je navržen tak, aby okamžitě přiměl řidiče zpomalit a zvýšit svou opatrnost, což přispívá ke snížení rizika nehod a zajištění bezpečnosti všech účastníků silničního provozu.

Realistická a účinná prevence

Tato realistická maketa, vyrobená z kvalitního hliníku a vybavená reflexními prvky, působí na první pohled jako skutečný hlídkující policista. Je navržena tak, aby přiměla řidiče okamžitě zpomalit, a to i v případě, že neporušují povolenou rychlost. Reflexní prvky zajišťují, že maketa je dobře viditelná i za špatných světelných podmínek, což zvyšuje její efektivitu.

Bez náthzvu-6

Proč zvolit naši maketu policisty?

Okamžitý účinek

Díky svému realistickému vzhledu maketa výrazně zvyšuje opatrnost řidičů, což vede ke snížení rychlosti vozidel v kritických úsecích. Je vědecky prokázáno, že vizuální podněty tohoto druhu mají okamžitý vliv na chování řidičů, což se pozitivně odráží na celkové bezpečnosti na silnicích.

Dostupná cena

Bezpečnost by neměla být luxusem, a proto je naše maketa dostupná za příznivou cenu 7.900 Kč s DPH. Tento nákladově efektivní nástroj je ideálním řešením pro obce, které chtějí zvýšit bezpečnost na svých silnicích bez nutnosti velkých investic.

Jednoduchá instalace

Umístění této makety na obecní pozemek je snadné a nevyžaduje speciální povolení. Díky své lehké konstrukci je instalace rychlá a nenáročná, což umožňuje snadné a flexibilní použití kdekoliv je potřeba.

Flexibilita použití

Pro maximální efektivitu doporučujeme maketu pravidelně přemisťovat. Tímto způsobem se zajistí, že řidiči si na její přítomnost nezvyknou a budou neustále udržovat zvýšenou opatrnost. Flexibilní použití zvyšuje její dlouhodobou účinnost a přínos pro bezpečnost na silnicích.

Osvědčený nástroj pro bezpečnost

Tento osvědčený nástroj se stal populárním v mnoha obcích, které oceňují jeho přínos k bezpečnosti silničního provozu. Maketa policisty v životní velikosti se ukázala být účinným prostředkem, jak zvýšit pozornost řidičů a snížit počet nehod v rizikových úsecích. Investice do této makety je investicí do bezpečnosti vaší komunity.

 

Redakce: Můžete nám říct, jaký byl hlavní důvod, proč jste se rozhodli zavést maketu policisty ve vaší obci?

Starosta Nové Město:  V naší obci máme několik úseků silnic, kde se rychlost vozidel stala vážným problémem. Zvláště v okolí škol a obytných čtvrtí jsme zaznamenali zvýšenou míru nebezpečí. Chtěli jsme najít řešení, které by pomohlo snížit rychlost vozidel a zvýšit bezpečnost bez potřeby rozsáhlých investic nebo trvalé přítomnosti policie.

Redakce: Jaké byly vaše prvotní dojmy, když jste maketu policisty poprvé uviděl a začali ji používat?

Starosta: Na první pohled vypadá opravdu realisticky. Reflexní prvky zajišťují, že je viditelná za všech podmínek, včetně noci. Byli jsme překvapeni, jak rychle se řidiči začali chovat ohleduplněji. Okamžitě jsme viděli snížení rychlosti v oblastech, kde je maketa umístěna.

Redakce: Jak reagují obyvatelé a řidiči na přítomnost makety?

Starosta: Obyvatelé obce maketu ocenili. Lidé se cítí bezpečněji, zejména rodiče s dětmi, které každodenně vedou přes rušné ulice. Řidiči naopak reagují pozitivně tím, že zpomalují, což je přesně to, co jsme chtěli dosáhnout. Naše zkušenosti ukazují, že maketa efektivně plní svůj účel.

Redakce: Byly nějaké výzvy při zavádění makety nebo její údržbě?

Starosta: Ne, instalace byla velmi jednoduchá a nevyžadovala žádná zvláštní povolení. Co se týče údržby, maketa je velmi odolná a snadno se udržuje. Pravidelné přemisťování ji udržuje efektivní a zajímavou pro řidiče, což je důležité pro zachování jejího účinku.

Redakce: Jaké jsou vaše plány do budoucna? Zvažujete rozšíření používání maket v dalších částech obce?

Starosta: Určitě. Na základě pozitivních výsledků z první lokace plánujeme umístit další makety do dalších rizikových oblastí. Chceme pokračovat v zajišťování bezpečnosti našich silnic a věříme, že tento nástroj nám v tom pomůže.

Topmart.cz - Reklama pro nové návštěvníky