ADM Safety

Cukrárna

Češi zbožňují sladké pečivo a zákusky. Kromě tradičních cukrářských výrobků, jako jsou koblihy, Češi milují také čokoládu. Více než 40 % všech sladkostí nakupovaných v prodejních řetězcích představují čokoládové výrobky. Vysoká míra konzumace cukrářských výrobků a sladkostí vytváří poprávku po speciálních osobních ochranných prostředcích. Nejvíce vystavené riziku jsou ruce pracovníků cukrářských podniků.

ČEMU JE TŘEBA VĚNOVAT POZORNOST?

Při práci se sladkostmi je třeba dbát na ruce, které vyžadují správnou ochranu. Každý den jsou ve styku s těstem, sladkými polevami a dalšími, často nebezpečnými látkami. Rukavice určené pro cukrářskou výrobu musí mít certifikát pro styk s potravinami. Všechny rukavice v nabídce Mercator tento symbol mají. Dobrou praxí je také volit rukavice správné délky – v nabídce Mercator se nachází prodlužovací rukavice a také rukavice dlouhé – s délkou kolem 300 mm.

 

IDEÁLNÍ RUKAVICE PRO CUKRÁŘSKOU VÝROBU BY MĚLY MÍT TŘI ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI:
  • materiál s certifikátem Food Contact Material a s parametry, které vyhovují normám EU a standardům ISO

  • snadné navlékání a pevný úchop i v mastném a vlhkém prostředí

  • vysoký pracovní komfort, který zároveň zajistí bezpečnost uživatele

 

Zdroj: Mercator Medical

Topmart.cz - Reklama pro nové návštěvníky